Yesterday, all my troubles seemed so far away.



Gårkvällen spenderades mest ute på piren i Höllviken, mys! När vi tröttnade på lukten av fisk gick vi hem och la oss i sängen och skrattade oss trötta. Min kväll avslutades på en gräsplätt i Skanör med Carl-otto, överchill.

Adela Beige.


Beige är det nya svarta, snyggt!

Put on your dancing shoes.


Åkte till Höllviken vid tolv idag och åt frukost med Emma, därefter låg vi på stranden hela eftermiddagen. Riktigt chill! Är just nu proppmätt och ska ta en snabbdusch innan jag beger mig tillbaka till Höllviken för att mysa. 

Hoppas ni har lika fina dagar och kvällar som mig - älska sommaren! Peace out...


When I’m down down down down down can you pick me up


Typisk "cyklahemfrånhamnen"-låt

Jag lever!

Haft en underbar helg med midsommarfirande både i fredags och i lördags. Gåsaloppet, sol, bad, Anna, fest - skitbra midsommarafton! Lämnade Anna på stationen i lördags och åkte därefter ut till Vikhög, blev att jag spontant stannade där över natten. Kvällen avslutades på piren till soluppgången, underbar lördagskväll/morgon med fint sällskap! Igår när jag kom hem efter bussbyten hit och dit kom madde hem till mig. Vi mös i skanörs hamn med musik och goooottis. Även fast vi båda var dödströtta igår så somnade vi inte förren vid fyra imorse..

NU ska jag ut i solen..

I want you for the U.S army.


Idag kommer malta-anna ner från Småland. Happyface!!!

Hit me with your best shot.


Sol sol sol sol sol. Kom nyss hem från en strandpromenad med mamma, kvalitétstid hehe. Nu väntar jag på att kvällsmaten ska bli klar sen sticker jag en sväng till Höllviken för att fixa med lite saker. Hoy!

TOO LATE.


Nya fräcka vattentäta klockor från TOO LATE. Finns i många olika färger att välja bland.
Själv har jag en lila =)

Precis som för 12 månader sedan.


Idag är jag såhär glad (och ser ni så solblekt mitt hår blivit?)! Ikväll träffar jag mina knattar M&J. Vi ska mysa på stranden och lär antagligen somna utomhus, precis så som det brukade vara förra sommaren. Lovely!

Whisper.

EPÁA!
Jag befinner mig i skanör. Har inget viktigare att dela med mig......so long!

Sommardag.


Varit hos Frida hela eftermiddagen - sol&bad♥


What a night!

Mår inte toppen och gråter till gossip girl. Man kan ju undra vad det är som håller på att hända..jag undrar själv. http://open.spotify.com/track/1XCbrXzzZy9HaGhqn7Xa9V


W i l d world.


Godmorgon?

HOLA!
Kom hem vid tre/fyra inatt efter att ha varit hos E&S och därefter träffat A, jag sov ända till tolv idag.. inte braintebra! Nu ska jag ta tag i mitt liv och börja med att dra upp rullgardinen!

F.a.n. v.a.d. o.n.ö.d.i.g.t. .i.n.lä.g.g.!


"Man har aldrig för många skor"


Nya SKOR♥

Better than a hallelujah.


Ikväll myser vi med sarisen♥

I'm back!


Jag är hemma och har levt loppan i Barcelona de senaste dagarna! Druckit sangria och cava varje dag, ätit grodlår (faktiskt gott!), shoppat för tusenlappar, gått flera mil, fått pussar av Spanjorer och bara njuuuutit av ledigheten och solen. Känns ganska surt att sitta hemma i tråkiga Höllviken nu när man bott i mysiga gamla stan i Barcelona fyra dagar...uff!! Resan blev jättetrevlig och jag och min faster har skrattat oss till sömn varje kväll! Nu ska jag packa upp packningen och sen blir det grillning på stranden om jag pallar. Pusss


Borta några dagar..

I'm off to Barcelona!

Det finns ingen tidsmaskin, gör det bästa av situationen.


Det är fint att leva nu!

Kiss by kiss.


Ikväll dissade jag fest och låg istället i sängen och tittade på massor av Gossip girl-avsnitt. Precis vad jag behövde! Nu ska jag ner och sortera tvätten, åker ju på Måndag!

Lördag


Vi sammanfattar gårdagen med en bild på Sara, så jäkla skön!
Idag mår jag som jag förtjänar efter två låånga kvällar irad..

Student3

Ikväll firar vi Caroline som tar studenten idag! Pusss

Sommarlov!


Studenten igår blev toppen med släkt&vänner! ♥

Idag missade jag min egna skolavslutning, inte vidare bra jobbat kanske.. Men jag har sommarlov nu vilket fall som helst och fyfan vad jag förtjänar det!

Idag tar vi det mindre lugnt - Brors student.

Godmorgon! Idag är jag stressad som fan! Jag har jättemycket som jag ska göra, tur att jag inte har några lektioner idag=ledig. Eftersom lite förseningar har skett så har jag lite tid över till att sitta här och glo, haha. Har precis tryckt i mig en köttebölleemacka och är nu mätt och belåten, lovely! Tänkte att jag kunde visa er ett par nya skor som jag köpte igår. Riktigt sköna att gå i och jag är freak'n tokig i kilklackar. HOPP->Annars så kommer min dag bestå av förberedelser och min brors student. Wiha!

Nu ska jag hoppa i kilklackarna och bli upphämtad av mamma! Pusss

My milkshakes brings all the boys to the yard.

Fest eller inte? Det är frågan. Nu ska jag duscha, har dragit ut på det tillräckligt länge nu, med tanke på att det var tre timmar sedan jag joggade.. haha!

New dress.


Hej! Alla mina lektioner var inställda idag, så jag stack till Malmö för att fixa Philips studentpresent. Jag fick även med mig hem klänningen ovan, älskar den!


Your lipstick stains on the front lobe of my left side brains.


Life is a beauty.

Jag är oehört trött och har varit det hela dagen! Jag spenderade onödiga timmar i skolan för att spela brännboll, se på film, äta pastasallad och tillsist ha betygsnack. Därefter hjälpte jag idrottsklassen som ska ta studenten med deras lakan som skulle fixas klart, sen åkte jag och några tuffingar till Skanör där det blev middag med mamma som nyss kommit hem från Tunisien. Jag&Philip bodde alltså ensamma hela förra veckan, vilket var askalas. Annars har jag varit i Vellinge idag för att hjälpa pappa med förberedelser inför Philips student. Sen har jag inte hunnit med mycket mer, förutom joggingrundan som jag kom hem från för någon timme sedan. Nu är det läge att sova. ♥

Running down a dream.












Loving is effecting me, count all the times




08 juni


We've been living life inside a bubble

Summer fete


Man kan ju inte mer än älska topshop's collections..gaaaaah!

Make up


Anonym
om Rainy monday:
Vad använder du för smink?:P

Nu när det är sommar (fan vad bra det kändes att säga) så använder jag sällan smink. Men när jag väl gör det så använder jag solpuder och mascara.

Until we bleed.


Är nu redo för två veckor hos pappa, fyra dagar i Barcelona, studenter, skolavslutning m.m. Yiha!

Rainy monday

Min kamera är tillbaka efter att ha varit på lagning i fyra veckor. Saknat den! Hehe..
HOPP->Nu har jag ÄNTLIGEN gjort klart allt man ska ha gjort i årkurs 1!! Puh! Känslan är obeskrivligt skön! HOPP-> Idag ska jag packa, städa och bege mig hem till pappa. Jag har varit hos mamma i flera månader, så det är väl på tiden att jag får lite omväxling. Förhoppningsvis funkar mitt internet där! Pusss

What a feeling

Jag vill flytta utomlands. Fick bara den känslan nu, huhuhu.

Söndag.

Godmorgon! 
Just nu står jag i köket och steker pannkakor, blev så fruktansvärt sugen på pannkakor när jag vaknade, höhö! Idag måste jag förbereda min redovisning som ska hållas imorgon, vilket lär ta en evighet, med tanke på att jag knappt börjat. Annars är jag&Philip hembjudna på middag hemma hos mormor&morfar, så vi ska dit och äta senare idag. Mys!

Förövrigt funkar inte mitt internet, därav seg uppdatering!

We No Speak Americano


Lovely! 

Idag har jag sprungit rundor istan och delat ut mitt cv. Kan ju kännas lite sent.. men jag fick förhoppningar om sommarjobb på ett ställe för några veckor sedan, men som sen visade sig att det inte gick. Surt läge. Förutom när jag sprungit in och ut i olika affärer har jag legat i solen och pressat. Ikväll myser jag på stranden med några vänner. Cya!

05 juni

Hade en mysig gårkväll med musik, tända ljus, massa täcken och trevligt sällskap! Idag vaknade jag&Madde upp i min trädgård då vi somnat i vår "utomhussäng", haha! Nu ska jag utnyttja det fina vädret till fullo. Pussss

04 Juni

Tja! Vädret är helt underbart!
Jag är fortfarande kvar i skolan..väntar på att Philip ska sluta, så han kan köra mig hem. Ska städa huset när jag kommer hem och sen kasta av mig kläderna och schteka i trädgården. Hörs senare! Puss


Sorry..

Spenderat kvällen i Höllviken och jag kom nyss innanför dörren men borde genast hoppa i säng, med tanke på när jag ska upp..bara en vecka kvar, sen är det äntligen sommarlov!


Nothin' on you babe.

Tio timmars sömn sammanlagt på två dagar resulterar lätt med att man försover sig. Ajabaja!

Don't stop me now.


Jag har legat ute i solen heeeeeela eftermiddagen och sovit, pluggat och ätit kladdkaka. Ibland är livet mer än fint! NU kan jag också äntligen glädja mig åt att jag inte har ett skriftligt prov förren om fleeeeeeeeeeeera veckor! Känslan är...fantastisk! Nu ska jag fixa kvällsmat. Pusspusspuss!!

Violet Hill

http://www.youtube.com/watch?v=eBeAP8EZ9Lc&feature=related
Coldplay håller mig vid liv såhärdags. Jävla spanskprov.... åh!

1 juni eller 1 september?

Treorna ska klä ut sig hela veckan och kasta vattenballonger på ettor&tvåor samt spruta ner oss med vattenpistoler. Skulle mer än gärna vilja slippa skolan hela veckan, synd bara att jag måste dit och skriva två prov denna veckan.. buhu! Nu ska jag leta upp mitt busskort och sen spriga iväg till bussen. Provet idag måste gå bra, annars kan jag ju glömma mitt mvg i naturkunskap B..


RSS 2.0