Jag är hemma.


Jag är nu hemma efter att ha bott två veckor ute på Vikhög. Två veckor av jobb, tidiga mornar, packetering, fester, sena nätter, cykling och sist men inte minst MORÖTTER. Jag kom snabbt in i de nya rutinera och nu känns det nästan lite sorligt att behöva gå tillbaka till sommarlovet och slippa känna någon större press då man kan sova bort hela dagarna, om man bara vill. Men, man ska inte klaga! Just nu: håller på att packa upp min packning..lättare sagt än gjort dock! Sticker nog hem till Anton senare ikväll, han har avskedsfest. Ska bara leta fram orken i kroppen... Possposs

"Det är inte lätt när det är svårt"


Ny: Militärjacka.

Idag inledde jag min andra arbetsvecka - känns helt ok att börja närma sig slutet. Även fast jag verkligen trivs och inte alls har någon hemlängtan så ska det bli skönt att slippa gå upp 06.00 varje dag. Annars så har jag haft en toppenhelg - lite sömn och har sovit bort halva dagarna, fast, jag har aldrig riktigt varit en höjdare på att lägga mig i tid så det är väl inget att skymta med. Igår blev det en snabb shoppingrunda på Center Syd, fick bland annat hem en dösnygg jacka. I'm in löve. Nu ska jag in i duschen och därefter på 20-års fest hos Jacob. Askalas! Puss och kram.

Jubb!

Hola!
Ikväll serverar jag & madde på en 50-års fest! Har inte tid eller ork att skriva mer..

Update:

Jag lever! Haft fullt upp de senaste dagarna efter jobbet. Kalas, fester och grillning har stått på schemat! Lite sömn har jag verkligen fått vilket har märkts av 06.00 då min klocka ringt. Nu är det äntligen helg! Just nu sitter jag och dricker Sangria med min faster och väntar på att Madde ska dyka upp. Hon ska bo här över helgen, kommer bli hur mysigt och galet som helst! Hoppas ni mår bra och njuter av sommarlovet,  poss!

22.57

Jag hatar att vara ensam med sina tankar. Godnatt

Just nu:

Jobbat och slitit (bokstavligen) från sju imorse. Kom nyss ut från duschen och en klänning från barcelona är nu på. Ska snart köra till Höllviken för att fira Pappa och Philip. Possposs!

19 Juli.


Tjenare! Jag lever efter min första arbetsdag men det är knappt.. jag har fått slita som en japansk robot hela dagen, så nu förtjänar jag att bara ta det jävligt lugnt. Hopp-> Jag har äntligen fixat internet här ute i mitt egna lilla hus. Min faster kom inte ihåg nätverks-lösenordet så jag fick inprincip hacka mig in och byta lösenord. Haha, ibland blir jag förvånad över hur data-kunnig jag verkligen är. Bara att buga och ta emot att jag fick den förmågan! Föressten, min vän Cornelia var i USA förra veckan och kom hem för några dagar sen, gissa om hon hade ett par vita converse med hem till mig? -OM hon hade!

Näset open air.


Goddag! Jag fick en... händeserik natt/morgon! Själva NOA-idén var grym - scen på stranden där olika DJ:s spelade musik och massor med folk dansande. Idag är jag mindre pigg men måste packa klart väskan nu... Ikväll blir det grillning i bjärred! Puss!

Swedish House Mafia feat Pharrell.


På med solpudret och i med maten i magen sen är jag redo för att cykla hem till Johanna och förfesta till NOA.

17 juli.


Jag & min kära mamma imorse.

Var uppe med tuppen imorse för att kolla på bilmässan som hålls i Falsterbo. Jag har alltid tyckt bilar är intressant (ligger i släkten..), det började redan i tidig ålder då jag ofta satt på farmors köksgolv och byggde upp mina egna bilbanor med kastruller - där har mina leksaksbilar kört många race! Efter mässan åkte jag och Philip in till Malmö för att hitta födelsedagspresent till Pappa som fyller år på Tisdag.

Vi är så lika att vi blir olika.


Packar just nu.. Ska vara hemifrån de två kommande veckorna för att jobba. WOHOO!

Fredag;


Legat och solat i trädgården x-antal timmar, rensat poolen, överraskat Josefin i Skanör med mumsig fika på stranden, skrattat, badat, blivit polare med sexiga killar och bara chillat! Livet är fint just nu...poss

Snäckring.


Köpte en lite annorlunda ring när jag var i Barcelona - En ring som är gjord av en snäcka. Nu en månad senare har jag insett hur fin den verkligen är..lite efterkär!


NELLY SHOES "Dolores".


Äckligt-snygga-skor!!
Jag var tvungen att klicka hem ett par, och nu har jag säkrat mina fötter för hela hösten. Peace yao!

Hejdå.

     

Maxat chill!


Efter några chilla timmar på stranden är jag nu hemma
med ett inflammerat öga, hungrig mage och sandig kropp! Mat? Pappaaaaaaaaa

Mikaela? Amanda?!?!?!?? - näääääeeeeeeeeee
Ska du mot det hållet? - Jaooo


Idag är det... onsdag?


Igår: Banken, segelbåt, kvällsdopp med Emma, chillkrök hos Alexander, stranden, kattmördarN, film... klockan blev nog tre imorse innan jag kom hem. Idag är jag inte den piggaste men ska sätta fart nu - solen väntar inte! Puss

Tisdag.


Igår blev det Trelleborg, mini-shopping, milkshake, parken, Skanör, fet kebabtallrik, OHHHhmyyyygosh, kvällsdopp, blixtrar och dunder, film, bäddsoffa och en helmysig kväll helt enkelt! Vaknade upp alldeles för tidigt idag då Josefin skulle uppe och jobba - känner mig fortfarande nyvaken och ser likaså ut. Nu ska jag ner och pussa på min lillebror!

Death is certain, life is not.


Hahahahaha är tvungen att visa upp detta - har redan så fina sommarminnen med detta mobilskal! Maaddd...e.e.e.e.e.e.e

MÅNDAG; träning.


Kom nyss hem från formtoppen - FYFAN! DUSCHEN NUUUUUU!


SPANIEN.

Såg på matchen med stort M hemma hos Alexander ikväll, chill! Kom nyss hem därifrån och är fruktansvärt trött, ska försöka sova nu...

Annars så är jag glad besviken sur trevlig på samma gång. Vet inte om det är så positivt..godnatt!

The high road.


Gårkvällen
slutade med att jag och Madde gick hem från bussen fyra imorse efter att ha varit i skanör och Falsterbo hela kvällen. Vi fick en lyckad kväll med ett helt gäng glada stockholmare, trevligt!! Idag har vi chillat på stranden tillsammans med "tjugosjugånger"  - Jag älskar att bo på näset på sommaren och ha så nära till de fina sandstränderna!

Nu är det läge för mig att ta en dusch..sand överallt! Morrrrrrrr

Info:

Befinner mig antagligen i skanörs hamn hela kvällen med mitt ufo♥

To the sea.


Vill placera mig någonstans i västindien på en stoor segelbåt... pffff

Lördag.

Godmorgon! Igår var jag på campingen med blandat folk, helt okej, ger hellre tältet en chans nästa gång.. Men vilken sommarnatt det blev! Härlig!

Vaknade tidigt idag och har bara segat i sängen till Gossip Girl. Svårt att undvika att mitt rum ser förjäkligt ut då min packning från Osby fortfarande ligger uppackad på golvet och halva garderoben med, så ska ta tag i det och städa. Men först ska jag ner och checka frukostutbudet..

Det är i svåra lägen man vågar se sanningen.

MALTA09.


Ett år sedan jag var på språkresa. Två fantastiska veckor med detta folket♥

SWALLOW Cut


Så jäkla fräcka!

Total eclipse of the heart.

Waka waka!
De senaste dagarna har varit jättemysiga - tagit det lugnt uppe i Julias mormor och morfars sommarstuga - sol, bad, fiske m.m. Konstigt nog var jag svintrött igår när jag kom hem..




Tisdag.


Gårkvällen var sjuk. galen. rolig. U name it. Slutade mindre lyckat då jag blev utelåst och nästa buss gick 05.30 till Höllviken. Jag har haft en lååång natt helt enkelt! Annars så kom jag nyss hem från Malmö - tog blodprov och hälsade på hos min lillebror som är inlagd. NU ska jag städa, handla, packa och duscha..

Ikväll beger jag och julia oss uppåt landet!


PUSS

Hejhopp! jag är riktigt glad....vi tar det imorgon eller något för nu har jag askalas-brottom! Strandbaden? Yesyes......

Talk......

Haft en fin kväll. En förvirrande dag. Känslosam natt.
Saknar den enda i världen man kan lita på. Godnatt!

Been there, done that!

Score

I feel alive.


Ska ta en dusch nu och sen möta upp M för att fixa biljetter till imorgon. Förövrigt mår jag sådär då min svanskota gör fruktansvärt ont. För två år sedan åkte jag skimboard och råkade halka av brädan, landade på en sten och har sedan dess haft problem med min svans, typiskt mig! Men nä, nu ska jag sätta fart!

Bang bang sunshine.


Hade en lyckad gårkväll! Idag har jag mest legat i solen och bara legat och legat och legat..överdrygt. Fast, kom nyss hem från en cykeltur med mamma, kvalitétstid på stranden tillsammans. Mys! Nu ska jag ta en dusch och sen se vart kvällen tar mig. Btw, smakade Vitamin well care - Röd grapefrukt, helt klart den godaste av dom jag smakat! Barasånivetlixom

They been doing this before jesus of nazareth.


Jag lever, i verkligheten. Sorry att bloggen fått ta stryk de senaste dagarna.. Igårkväll åkte jag och några töser hem till Julia för att uppdatera varandra om det senaste. Sov sedan där! Mysmys! Idag har jag legat nerbäddad hela dagen och mått piss. Kom nyss ut ur duschen och ska börja fixa mig, ikväll blir det middag och fest. Peace!

Föressten- K'naan – People Like Me

RSS 2.0